Deltidsmedarbejder med sort bælte i god kundeservice til Skandinavisk Motor Co A/S - Kundecenter [Denmark]


 
Vil du være med til at give vores kunder en fantastisk oplevelse, når de kontakter os? Kan du lide at have tæt telefonisk kontakt med kunder, og har du evnen til at smile igennem telefonen? Så er du måske vores nye deltidsmedarbejder!


Hvem er du?
Vi har exceptionel travlt, og søger lige nu friske og udadvendte deltidsmedarbejdere til vores kundecenter, hvor kunden skal kunne mærke dit smil hele vejen igennem telefonen. Hvis du har erfaring med at tale i telefon, er det selvfølgelig et plus. Hvis ikke du har så frygt ej, vi skal nok hjælpe dig godt på vej med grundig oplæring. Vi mangler en fleksibel holdspiller, når det kommer til vagtplanen, som er klar på at hjælpe sine kollegaer, hvis de har brug for det. Du taler og skriver flydende dansk, samt taler og forstår engelsk.

$ads={1}


Dine arbejdsopgaver
  • Besvare kundehenvendelser pr. telefon, chat og in-app chat.
  • Håndtere salgsmuligheder på nye såvel som brugte biler.
  • Bidrage til at vores kunder får en verdensklasse service.


Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi tilbyder ikke kun en fantastisk arbejdsplads med et stærkt team og søde og supersociale kollegaer. Vi tilbyder også, at du kan blive en del af vores idrætsforening, hvor vi blandt andet spiller padeltennis, dyrker crossfit og udøver yoga. Du har ligeledes mulighed for at gøre brug af vores helt eget fitnesscenter. Allervigtigst tilbyder vi en arbejdsplads, som vægter din trivsel og udvikling højt, så du hele tiden kan forbedre dine kompetencer.


Stillingen er på minimum 9 timer om ugen med en fast timeløn. Arbejdstiden vil blive aftalt løbende, og ligge i tidsrummet 07.00-21.00 mandag-torsdag og fredag kl. 20.00. Lørdag-søndag kl. 10.00-16.00. Du vil sammen med din teamleder planlægge det nærmere, og vi tager naturligvis hensyn til din uddannelse.


Om os
Skandinavisk Motor Co A/S er en del af Semler Gruppen, som importerer de stærkeste bil-brands såsom Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda mv. Du vil blive tilknyttet vores Kundecenter, som har beliggenhed i Søborg, hvor du får ca. 100 kollegaer fra forskellige afdelinger, der hver dag brænder for at yde den bedste service overfor vores kunder.


Er du vores upcoming stjerne i kundeservice?
Så glæder vi os til at høre fra dig! Send os din ansøgning og CV via link nedenfor.


Vi ansætter løbende.


Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mikkel Damgaard på telefon 20 23 98 82.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال