Sales Advisor 30 timer [Denmark]


 
Firmabeskrivelse


Hos H&M ønsker vi, at du skal være dig selv. Vi udfordrer dig til at udvikle dig og gøre en forskel.

Du vil få ansvar fra dag et. Lære ting du altid vil huske. Møde mennesker du aldrig vil glemme, som får dig til at føle dig hjemme, og starte en rejse hvor dine største drømme kan gå i opfyldelse. Guidet af vores værdier og ved at være dit sande jeg, hjælper du os med at nytænke fremtiden for en hel branche ved at få alle til at se godt ud og føle sig godt tilpas. Hos H&M tror vi på, at det er muligt, fordi vi sammen gør det muligt.


$ads={1}

Jobbeskrivelse


Vi søger nu vores næste Sales Advisor 30 timer i H&M Frederiksberg Centret til tidsbegrænset stilling.

Som Sales Advisor er du ansvarlig for at sætte kunden først, mens du skaber en enestående shoppingoplevelse i butikken. Sammen med et fantastisk team vil du hjælpe med at drive salget og dele din viden om produkter og mode. Når du arbejder i butikken repræsenterer du H&M. Du inspirerer, guider og hjælper vores kunder på bedste vis. Om du er på sales floor, fitting room eller i cash desk – arbejder du med mode og mennesker. Du er en teamplayer, som elsker at arbejde i et tempofyldt miljø, hvor vi alle sigter efter at nå vores mål. God kundeservice handler også om håndtering af nye varer, og at sikre butikken er inspirerende. Og selvfølgelig holder du dig fuldt opdateret om alle vores kampagner og salgsaktiviteter. Du får muligheden for at være med til at få ting til at ske.

If you’re looking for adventure, you will find a thrilling journey at H&M


Kvalifikationer


Hvis din personlighed og kærlighed for mennesker og mode matcher vores kultur og værdier, værdsætter vi det mere end erfaring og kvalifikationer til vores Sales Advisor roller.

Vi leder efter dig med:

  • En oprigtig interesse i at skabe den bedste kundeoplevelse, hvor alle kan se godt ud og føle sig godt tilpas
  • En venlig, social og hjælpsom tilgang til kunder og kollegaer
  • En positiv attitude med mod på læring og udvikling
  • En iværksætterånd, hvor du tænker ud af boksen for at løse uventede udfordringer; der er brug for kreativitet og mod!
  • En fleksibel tilgang, hvor du er klar til en vekslende vagtplan med vagter også om aftenen og i weekenden

Be yourself & more at H&M


Yderligere oplysninger


Vi vil også gerne vide, hvad du kan tilbyde os! Er du en positiv, venlig person, som elsker at arbejde hurtigt? Ville du elske at hjælpe kunderne med at få en inspirerende oplevelse? Så er det måske jobbet for dig!

Er du vores næste Sales Advisor? Send os dit CV og ansøgning, som fortæller os, hvorfor du er den perfekte kandidat til denne stilling. Stillingen ønskes besat pr. 1. september. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send os din ansøgning allerede nu.

Stillingen er tidsbegrænset frem til 31. juli 2024

H&M er engageret i at skabe et mangfoldigt og inkluderende miljø, hvor vi aktivt leder efter kvalificerede kandidater uanset race, køn, køns identitet, seksuel orientering, religion, etnicitet, nationalitet, handicap eller alder.

Start learning new things & find out everything you can be

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال